One Design vitorlák

A Quantum Sailsnél kettős küldetésünk van: célunk, hogy minél több versenyt megnyerj, és hogy még jobban élvezd a vitorlázást. Amellett, hogy prémium vitorlákat készítünk, szívesen adunk útmutatást, hogyan állítsd be hajódat és vitorláidat, valamint clinicek és privát edzések keretében készítünk fel következő megmérettetéseidre.

Vitorláinkat szabadalmaztatott technológiával tervezzük és a szabás során a legkisebb részletekre is ügyelünk. Legjobb One Design szakértőinkből álló csapatunk minden dizájnt szigorú tesztelésnek vet alá a vízen is, hogy biztosak legyünk benne, helyt állnak majd a világon bárhol a versenypályán.

Amikor a Quantumot választod, többet kapsz, mint új vitorlákat. A Quantum One Design csapat tagjává válsz, és hozzáférhetsz a világbajnokok szaktudásához, ahogy az általunk nyújtott támogatáshoz és szervízháttérhez is.

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen magas színvonalú tervezést és gyártást nyújtunk, de mindig szem előtt tartjuk vásárlóink elégedettségét is. Minden vitorlánk a legnagyobb gondoskodással készül a csúcsteljesítmény elérése érdekében. Ha szenvedélyed a vitorlázás, és nem adsz alább a legjobbnál, akkor nálunk jó helyen jársz!

J/24

Melges 24

SCHOLTZ 22

Flaar 18

NAUTIC 370

OPTIMIST

420/470

Dragon

Értékesítés

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Rauschenberger Miklós

+36 70 427 0707

Szervíz

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Pécsváradi Ákos

‭+36 30 833 1221‬

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!