Versenyvitorlák

Versenyvitorlák éles menethez

A titok a szabásban rejlik

A Quantum versenyvitorlák fejlesztése a legkorszerűbb tervezés, lamninálás és szabás alapján történik, ami csak az iparágban elérhető. Az úgynevezett iQ Technology™ szabadalmaztatott módszer által a vitorla tervezésének folyamata gyors, hatékony és akárhányszor megismételhető.

Megszerezni az irányítást

Szél felé vitorlázva a teljesítmény maximumát és a hajó dőlésének optimalizálását a megfelelő vitorlaszabással és az anyag nyúlásának csökkentésével tudjuk elérni. Ezek a kulcstényezők segítenek a vitorla szélesebb körű felhasználásában is. A Quantum számos szabási lehetőséget kínál, hogy a lehető legjobb alakot és legkevesebb nyúlást érjük el az anyagon. Minden upwind vitorlánk hajóhosszra, költségkeretre és az ügyfél által igényelt széltartományra szabható.

Bőszeles versenyvitorlák

A Quantum bőszeles versenyvitorlái legendásan gyorsak. A kifinomult tervezési eszközöknek, a szélcsatorna tesztelésnek, a szakértő kezeknek és gyártási folyamatoknak hála a Quantum versenygenakkerei minden versenyszituációban maximális teljesítményt nyújtanak.

Teljesítményre tervezve hosszútávon is

Minden genakker több részből, tri-radiál felépítéssel szabunk precíz, 3D-s formálás alapján. Az egyenletes húzásról a pontos illesztéssel gondoskodnak. Csak a legmagasabb minőségű nylon, poliészter és laminált genakker anyagokat használjuk fel, és az elkészítés során odafigyelünk a legapróbb részletekre is, ezzel garantálva a tartósságot és megbízhatóságot.

Alapfelszereltség

      A sarokerősítések precíz, egyenletes ragasztása megfelelő szakítószilárdságot biztosít

      A legyezőalakú sarokerősítések elosztják a terhelést és csökkentik a súlyt a sarkakon

      Az első-, hátsó- és alsóélek visszatartják a lobogást és további erősséget biztosítanak

      További grafikai minták vihetők fel különböző anyagokkal és módszerekkel, szabástól, használattól, költségkerettől függően

      Minden genakkerhez tartozik első és hátsó élkötél, valamint vitorlazsák.

Vitorla értékesítés

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Rauschenberger Miklós

+36 70 427 0707

Szerviz

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Pécsváradi Ákos

‭+36 30 833 1221‬

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!