Quantum Sails Hungary

Kiváló szakemberek a minőség szolgálatában!

A Quantum Sails független vitorlakészítők egyesülésével 1996-ban alakult. A csoport tagjaként mára több mint 60 szerviz és varroda található a világ különböző pontjain, a cég központja továbbra is az Egyesült Államokban, a michigani Traverseben maradt. A vitorlák három csúcstechnológiát alkalmazó műhelyben készülnek a világ vitorlagyártási központjaiban. A Quantum vitorlák tartósságukról, kiemelkedő teljesítményükről, kivételes formatartásukról híresek. Mindez annak is köszönhető, hogy a vezető gyártókhoz hasonlóan saját, szabadalmaztatott gyártástechnológiával dolgoznak, ez az „iQ Technology”. A mértékadó szaksajtó szerint ma ez a legkifinomultabb vitorlakészítési technológia az iparágban.

2013-tól a Quantum Sails Kelet-európai (Ausztria, Horvátország, Szlovénia és Magyarország) régió képviselője Rauschenberger Miklós, aki egyben a Quantum Sails Hungary Kft. tulajdonos-ügyvezetője is.

2016-ban a Quantum Loft Alsóörsről egy nagyobb, balatonfüredi műhelybe költözött, 2018-ban a szolgáltatások köre bővült a LakePro Rigginggel, ami a Balaton első számú professzionális rigging műhelye.  A balatonfüredi Loft méreteinek és felszereltségének köszönhetően már minden igényt ki tudunk szolgálni, még a legnagyobb hajók vitorláinak felszerelését, javítását és egyedi fejlesztéseket is tudunk vállalni. A vitorlák megrendelésén és átadásán túl komplex szolgáltatáskört tudunk nyújtani: a hajókhoz szükséges kiegészítők, kötelek gyártásával, forgalmazásával, javításával is foglalkozunk.

Ezért a vitorlák átadását követően sem engedjük el ügyfeleink kezét. Segítünk azokat helyesen felszerelni, beállítani és kihozni a bennük rejlő potenciált, valamint a későbbiekben szakértői tanácsadással, szervizháttérrel és módosítási, átalakítási kérelmekkel kapcsolatban is rendelkezésükre állunk. Fontos küldetésünk, hogy ügyfeleink igényeit meghallgassuk és megértsük, valamint segítsük őket egyéni céljaik elérésében. Legyen szó a túravitorlázástól elkezdve a legkomolyabb versenyzésig, igyekszünk mindenkit jól használható információkkal segíteni. Ezért Tudástárunkban folyamatosan bővítjük azon szakmai cikkek sorát, melyekben vitorlázásról és karbantartásról egyszerűen és érthetően igyekszünk tanácsot adni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!