Melges 24

Melges 24

Back in Black!

A fekete Quantum Fusion Technora vitorlák kíváló eredményeket érnek el a Melges 24 Világ- és nemzeti bajnokságokon, szerte a világon! Az amatőr és a profi csapatok is használják, mert gyorsak, és könnyen beállíthatóak.

Melges 24 One Desing

Melges 24 One Desing

A Quantum Melges 24 vitorlái, sok, az osztályban megtalálható vitorlagyártóhoz képest fejlettebb technológiával  készülnek. Ha már az egyik legerősebb, és legsportosabb One-Design hajóosztályban versenyez, ahol Carbon árbocot használnak és aminek a tervezésekor és építésekor a legújabb technológiát használják, akkor a vitorlaválasztásnál miért elégedne meg a tegnapi technológiával?

A Quantum Fusion ® Technora Membrane vitorlái a tökéletes választás Önnek! Könnyebbek, alaktartóbbak, és a tökéletesen irányba fektetett, megfelelő mennyiségű és kíváló minőségű elemi szálaknak köszönhetően a verseny élettartamuk is hosszabb! Egyetlen TP52-es, RC44-es, Melges 32-es sem használ már szeletekből készült kevlár, vagy dacron anyagú vitorlákat. Ön miért használna azt?

A 2012-ben Világbajnokságot nyert vitorlák továbbfejlesztett változatát tettük a kínálatunkba, így ez már Önnek is elérhető.

 

Kattintson a képre az árlista letöltéséhez!

Melges_24_09.2013_Quantum_OD_HUN