Quantum Sails 2021 kedvezmény

SZEZONZÁRÓ KEDVEZMÉNYEK A QUANTUM SAILS-NÉL! Cseréld le nyáron elhasználódott vitorláidat, november 15-ig most 10% kedvezménnyel

Közeledik a nyár vége, ami a hajózásban általában a legjobb rendelési időszakot jelenti, nem csak a hajókra, de a vitorlákra is most lehet elcsípni a legjobb kedvezményeket. Nem beszélve arról, hogy a most megrendelt vitorlák garantáltan megérkeznek a következő szezon kezdetére. 

A legjobb szakemberek tudásán alapuló professzionális vitorla tervezésen, és modern technológiával támogatott minőségi gyártáson túl, a Quantum Sails csapata világszerte elkötelezett aziránt, hogy legjobb tudásunk szerint segítsük meglévő és leendő ügyfeleinket egyéni vitorlázó céljainak elérésében.

 A vitorlák átadását követően sem engedjük el ügyfeleink kezét. Segítünk azokat helyesen felszerelni, beállítani és kihozni a bennük rejlő potenciált, szakértői tanácsadással, szerviz háttérrel, a hajóhoz kapcsolódó további szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésükre.

Hogy még tökéletesebbé tegyük a hajózás élményét, mi is egy fantasztikus kedvezménnyel készültünk nektek, hogy biztosan jól végződjön a nyár, és a lehető legkorábban kezdődjön a következő szezon a legjobb vitorlákkal!

Rendelj vitorlát most 10% kedvezménnyel!

NOVEMBER 15-ig 10% KEDVEZMÉNY minden egyedi tervezésű vitorlára!

Érd el céljaid és válassz Quantum Sails vitorlát hajódra! Légy te is azok között, akik már döntöttek, és olyan vitorlát választottak, melyekkel óceánokon lehet átkelni, partok mentén végighajózni, vagy épp éveken keresztül megbízhatóan sétavitorlázni! Olyan vitorlákat készítünk, amiket a világ legjobbjai terveznek az iQ Technology használatával csak neked, személyre szabottan, hogy illeszkedjen hozzád és javítsa hajód teljesítményét.

Akár túrázol, akár versenyzel, kérd ajánlatunkat saját igényeidre szabva!

KÖTELEK RENDBEN VANNAK? Cégünk professzionális kötél műhelye a LakePro Rigging készséggel áll rendelkezésedre!

Az érdeklődés elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Quantum Sails Hungary Kft ajánlatot küldjön számomra, aktuális információiról értesítsen. Amennyiben a jövőben nem szeretnél információkat kapni úgy az aktuális levelünkben lehetőséget adunk számodra a leiratkozásra.

Vitorla értékesítés

Rauschenberger Miklós

rmiklos@quantumsails.com

+36 70 427 0707

SZERVIZ-LOFT

Pécsváradi Ákos

pakos@quantumsails.hu

‭+36 30 833 1221‬

Iroda 

8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 12.

iroda@quantumsails.hu

+36 70 427 0712

NYITVATARTÁS

Munkanapokon 09:00-16:00

Más időpontokban egyéni egyeztetés alapján!

Partnerünk

webzy.hu