LEGYEN EZ AZ ÉV A VITORLÁZÁS ÉVE! MI EBBEN VAGYUNK A PARTNERED!

A legjobb szakemberek tudásán alapuló professzionális vitorla tervezésen, és modern technológiával támogatott minőségi gyártáson túl, a Quantum Sails csapata világszerte elkötelezett az iránt, hogy legjobb tudásunk szerint segítsük meglévő és leendő ügyfeleinket egyéni vitorlázó céljainak elérésében.

 A vitorlák átadását követően sem engedjük el ügyfeleink kezét. Segítünk azokat helyesen felszerelni, beállítani és kihozni a bennük rejlő potenciált, szakértői tanácsadással, szerviz háttérrel, a hajóhoz kapcsolódó további szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésükre.

 Hogy még tökéletesebbé tegyük a hajózás élményét, minden eddiginél korábban és páratlan kedvezményekkel indítjuk a kedvezményes vitorla rendelési időszakot!

PÁRATLAN KEDVEZMÉNYEK ONE DESIGN VERSENYVITORLÁKRA!

NOVEMBER 1 ÉS DECEMBER 15 KÖZÖTT 10% KEDVEZMÉNY minden one design versenyvitorlára!

Érd el céljaid és válassz Quantum Sails vitorlát hajódra! Légy te is azok között, akik már döntöttek, és olyan vitorlát választottak, melyekkel óceánokon lehet átkelni, partok mentén végighajózni, vagy épp éveken keresztük megbízhatóan sétavitorlázni! Olyan vitorlákat készítünk, amiket a világ legjobbjai terveznek az iQ Technology használatával csak neked, személyre szabottan, hogy illeszkedjen hozzád és javítsa hajód teljesítményét.

KÉRD AJÁNLATUNKAT IGÉNYEIDNEK MEGFELELŐEN!

KÖTELEK RENDBEN VANNAK? Cégünk professzionális kötél műhelye a LakePro Rigging készséggel áll rendelkezésedre!

Az érdeklődés elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Quantum Sails Hungary Kft ajánlatot küldjön számomra, aktuális információiról értesítsen. Amennyiben a jövőben nem szeretnél információkat kapni úgy az aktuális levelünkben lehetőséget adunk számodra a leiratkozásra.

Vitorla értékesítés

Rauschenberger Miklós

rmiklos@quantumsails.com

+36 70 427 0707

SZERVIZ-LOFT

Pécsváradi Ákos

pakos@quantumsails.hu

‭+36 30 833 1221‬

Iroda 

8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 12.

iroda@quantumsails.hu

+36 70 427 0712

NYITVATARTÁS

Munkanapokon 09:00-16:00

Más időpontokban egyéni egyeztetés alapján!

Partnerünk

webzy.hu