Egyedi fejlesztések

Legyen szó egy- vagy többtestű hajókról, mi mindig készen állunk, hogy egyedi igényeket teljesítsünk.

Mint minden új vitorla tervezésekor, itt is a célkitűzések meghatározása az első. A Quantum a fejlesztés során figyelmébe veszi a te igényeidet, és segít kihozni a maximumot hajódból. A vitorlák készülhetnek hagyományos szövött anyagból, vagy a szabadalmaztatott Fusion M® membránból.

A Fusion M® gyártása során az iparág legkifinomultabb alakformálási és laminálási eljárását használjuk. Az egész tervezési és gyártási folyamatot iQ Technológiának® nevezzük, ez az alapja a nálunk készülő versenyvitorlák gyártásának. Vitorlák a valaha volt legkiválóbb vitorlatervező csapattól, melyek már bizonyítottak a vizen, a versenyek élmezőnyében. Formájuk maximális sebességet, hatékonyságot biztosít, és bármikor reprodukálható – amit más gyártók nem mindig garantálnak.

Egytestű fejlesztések

A Quantum Sails Hungary mindig kíváncsian figyeli a hazai innovációkat, és örömmel működik együtt ezekben a projektekben. Valljuk, hogy a közös gondolkodásból, fejlesztésből páratlan eredmények születnek. Ennek tekintjük például a Flaar 26 RR és Air hajókra tervezett vitorláinkat, melyek a balatoni szólóvitorlás versenyeken kiválóan szerepelnek, valamint a Flaar 37 Trentasette hajó vitorláit is.

Többtestű fejlesztések

A balatoni katamarán flotta fejlődését a kezdetektől támogattuk. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan innovatív fejlesztések részesei vagyunk, mint az Extreme 40 vagy az SL 33 hajókra  tervezett vitorlaszett. Emellett a hazai katamarán csapatokat folyamatos szervízszolgáltatásokkal is támogatjuk. Sikereik magukért beszélnek: az utóbbi években a Kékszalagon rendszeresen a TOP 5-ben szerepel több Quantum vitorlás katamarán is!

Nagyon jó tapasztalataim vannak a Quantum Sails Hungary csapatával. Szeretem azt a segítőkészséget, amivel minden projektemet támogatják, legyen az kicsi vagy nagy.

Varga Lajos

Nelson Flottalízing Flaar 26RR

Vitorla értékesítés

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Rauschenberger Miklós

+36 70 427 0707

Szerviz

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Pécsváradi Ákos

‭+36 30 833 1221‬

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!