Melges 24

Melges 24

A világ minden Melges 24 bajnokságán sorra aratja le a babérokat a Quantum Fusion M™ fekete Technora vitorlája. A legelszántabb vitorlázók és profi csapatok is a Quantumhoz fordulnak, hogy a leggyorsabb és legegyszerűbben kezelhető vitorlákat húzhassák fel. A hazai csapatok közül a nemzetközi vizeken is sikert sikerre halmozó FGF Sailing Team is Quantum vitorlákkal versenyez.

A Quantum Melges 24 vitorlái technológiai fölényben állnak az összes többi osztályvitorlával. A Fusion M™ Technora membrán vitorlák könnyebbek, erősebbek és tartósabbak – a megfelelően elhelyezett rostoknak hála időtállóbbak. A Melges 24-ed a legjobbat érdemli, és a Quantum minden próbát kiáll!

Melges 24 Fusion MX grósz

Ez a sokoldalú vitorlánk fekete aramid szálakból készült, és legjobban 0-30 csomó közötti szélben működik. A Quantum Fusion M® anyagát használva sikerült az osztályelőírások szerinti minimumra csökkenteni a súlyát. Latni, vitorlazsák, vitorlaszám, száling ablak, kilátó ablak és trimmcsíkok is járnak a Melges 24 grószunkhoz.

Melges 24 Fusion MX AP fock

Fekete aramid szálakkal, a Quantum Fusion M® anyagából készült a fockunk, ami minden szélre megfelelő választás. Könnyű felhúzni és nagy ívének hála kezelni is, így jól manőverezhető nagy mezőnyben, hullámos vízen is. A vitorlához tartozik három függőleges RBS latni, csőzsák, ablak, Class Royalty, WS felmérő matricák és széljelző szálak a választott színben. Az alapfelszereltségben a fock tuff luff érkezik – a legtöbb profi csapat ezt preferálja. Igény esetén elérhető cipzáras felhúzóval is.

Melges 24 A2 hátszélvitorla AIRX 650

A2 Melges 24 vitorlánk a legnagyobb méretű, legsokoldalúbb hátszélvitorlánk. Tökéletes 6-19 csomó közötti szélre, hogy 12-14 csomóval és 5 fokkal mélyebben siklathassunk a vízen, mint a mezőny többi hajója. A Quantum A2 az osztály nagy kedvence! Airx 650 anyagból készült, hogy tartós legyen és hosszútávon is megtartsa alakját. Több színben elérhető. A vitorlához vitorlazsák, elsőél vezető és sott kötél, valamint Class Royalty és WS felmérőmatricák járnak.

Quantum Melges 24 Speed Targets

Quantum Melges 24 Quick Tune Chart

Értékesítés

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Rauschenberger Miklós

+36 70 427 0707

Szervíz

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Pécsváradi Ákos

‭+36 30 833 1221‬

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!