FOTÓVERSENY! – Ti hogyan készültök a J24 Európa-bajnokságra?

b
j

by admin

}

04.27.2017

Indul a “MY J/24 Europeans 2017″ fotóverseny, a Quantum Sails Hungaryvel!

fotoverseny_quantum

A felkészülés minket izgalomban tart egész szezonban, de közben arra is kíváncsiak lennénk, TI hogyan készültök az EB-re!

Hajót szereltek? Örömszelfi egy futamgyőzelem után? Hétvégi edzővitorlázás? Kész van az új csapatruha? Bármilyen fotót is készítesz idén a felkészülésről, a vitorlázásról, a Jé-ről naplementében, oszd meg velünk és a többiekkel!A legjobb képek készítői Quantum Sails övet, napellenzős sapkát és vízhatlan noteszt nyerhetnek.

A fotóverseny a J24 Flottabajnoksággal egy időben, 2017 április 29-én veszi kezdetét és egészen az EB végéig, azaz szeptember 30-ig tart! Május és szeptember között összesen 5 alkalommal hirdetjük ki a hónap fotója díj nyertesét, az Európa-bajnokság versenynapjai alatt pedig a nap fotóját jutalmazzuk!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Töltsd fel nyilvános posztban a fotót a saját facebook vagy instagram oldaladra a #myj24europeans2017 és #quantumsailshungary hashtagekkel ellátva.

A Quantum Sails Hungary által felkért zsűri az említett #-ekkel ellátott fotók közül választja majd ki a hónap vagy EB versenynap legjobb fotóját! A nyertes képet és készítőjét, a hónap fotója esetében minden hónap 10. napjáig, a nap fotója esetében pedig a következő nap 12 óráig a Quantum Sails Hungary facebook és instagram oldalán tesszük közzé.

Kamerákat elő, indulhat a fotózás!

#myj24europeans2017 #quantumsailshungary

nyeremeny_quantum

 

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — –

„My j24 Europeans 2017” fotóverseny részvételi feltételek

A „My j24 Europeans 2017” fotóversenyt a J24 Európa-bajnokság hivatalos szervízpartnere a Quantum Sails Hungary, mint Szervező, hirdeti meg, mely felhívás elérhető a www.quantumsails.hu oldalon és meghirdetésre kerül a Quantum Sails Hungary közösségi oldalain.

A fotóversenyen való részvétellel, Résztvevő elfogadja a fotóverseny alábbiakban közölt feltételeit:

A fotóversenyben részt vehet minden 16. életévét betöltött természetes személy.

A fotóversenyen részt vesz, aki #myj24europeans2017 és #QuantumSailsHungary hashtagekkel nyilvánosan, bárki számára elérhető, saját tulajdonukban levő fotót tölt fel saját Instagram vagy Facebook oldalára.

A fotóverseny 2017. április 29-től (szombat) 2017. október 1-ig (vasárnap) tart. Május, június, július, augusztus, szeptember hónapokban hónap fotója díjat, a J/24 Európa-bajnokság versenynapjai (szeptember 26-practice race, 27-30- versenynapok) alatt nap fotója díjat hirdetünk. A hónap fotója nyertes az adott hónap első és utolsó napja közötti időintervallumban feltöltött fotók közül kerül kiválasztásra. Kivételt képez ez alól a szeptember hónap, amikor a hónap fotója a szeptember 1. és szeptember 26. között feltöltésre kerülő fotók közül kerül kiválasztásra, szeptember 26. és 30. között a fentiek szerint a nap fotója nyertes kerül kihirdetésre.

A Szervező az általa felkért zsűri döntése alapján osztja ki a díjat. A nyertes a megadott időintervallum alatt megadott #-ekkel ellátott nyilvánosan feltöltött fotók közül kerül kiválasztásra.

A Szervező a hónap fotója díjat a következő hó tizedik napjáig, a nap fotója díjat a következő nap 12 óráig hirdeti ki. Az eredményhirdetés után a Szervező felveszi a kapcsolatot a győztessel Instagram vagy Facebook oldalán keresztül, vagy személyesen, valamint a győztes képet, és a győztes nevét a Szervező megosztja saját csatornáin.

Az értesítést követően a győztesnek három nap áll rendelkezésére, hogy a díjért jelentkezzen.

Ha ez nem történik meg, úgy a zsűri új győztest választ.

A nyeremény átadására a Quantum Sails Hungary illetékes kollégájával történő egyeztetést követően Balatonfüreden a hajógyári kikötőben lévő Quantum Sails shopban vagy a J/24 hajóosztály valamely versenyének keretében kerülhet sor. Amennyiben valamelyik díjat külföldi résztvevő nyeri el, annak nyereménye az EB ideje alatt kerül átadásra a Balatonfüredi Yacht Clubban.

A fotóverseny díjai a Quantum Sails Hungary által felajánlott ajándékok.

A Résztvevő elfogadja, hogy a fotóversenyen történő részvétel céljából közzétett fotóját a Szervező szabadon, idő- és térbeli korlátozások nélkül nyilvánosan felhasználja.

A Résztvevők tudomásul veszik továbbá, hogy a díjak átadásáról kép-, hang-, és filmfelvétel is készülhet; így a résztvevők hozzájárulnak ezen felvételek készítéséhez, valamint annak idő- és térbeli korlátozás nélküli nyilvános felhasználásához.

A fotóversenyen való részvétel a részvételi feltételek, valamint az adatkezelési feltételek elfogadását jelenti. A fotóversenyen való részvétel önkéntes.

A Résztvevők a jelentkezéssel tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotóversenyen való részvétellel a Facebook vagy instagram profiljukon megadott személyes adataikat a Szervező a fotóversenyhez kapcsolódó feladatai ellátása céljából kezelje, ennek érdekében felhasználja.

Az adatok kezelését Szervező végzi. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a jelen játékszabályzatban megjelölt célokra használja fel, azaz a Résztvevők nevét és fotóversenyre benevezett fotóját nyilvánosan közzé teheti felületein.

A Szervező fenntartja a jogot a Játék megszakítására, felfüggesztésére. Ezt saját csatornáin történő közleménnyel teheti meg. A résztvevők személyes felelőssége, hogy ezekről megfelelő módon, közvetlenül tájékozódjanak.

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

admin

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!