A Quantum Sails Hungary bemutatja: Forward WIP (Switzerland)

b
j

by admin

}

06.12.2016

A QSH új partnerével a minőségi termékek piacán lép ismét előre és indítja el új üzletágát.

A prémiumkategóriát képviselő ruházat, illetve védőfelszerelés magyarországi forgalmazásával elsősorban a versenyvitorlázás résztvevőinek kínál korszerű és kiemelkedő biztonságot nyújtó megoldást a Quantum Sails Hungary Kft.. Partnerünk, a Forward WIP (Water Impact Protection) fejlesztéseinek köszönhetően olyan felszerelések állnak rendelkezésünkre, amik a nagy sebességű hajókon fellépő jelentős fizikai igénybevétel, valamint az ezzel járó, nem ritkán kockázatos behatások kezelésére a legkiválóbb megoldást kínálják a személyes biztonság és komfortérzet megteremtésével.

A svájci cég termékfejlesztését professzionális versenyzők, anyagmérnökök, tervezőmérnökök, ergonómiai szakemberek és designerek közösen végzik. Az irodai fejlesztéseket azonnal követik a Genfi-tavon elvégzett tesztek, amelyek kiértékelésekor felhasználják a Genfben dolgozó vezető európai kutató-fejlesztő vállalatok eredményeit is.

Mi a Quantumnál messzemenőkig azonosulunk a Forward WIP vállalat legfontosabb küldetésével: „minden lehetségest megtenni a sérülések csökkentéséért mindazoknál, akik intenzív vízi sportotokat űznek, fejleszteni és megújítani mindent, ami a személyi biztonságot segíti.”

A termékek prototípusait a világ vezető vitorlásversenyzői tesztelik, s az ő benyomásaikat, tapasztalataikat és javaslataikat felhasználva gyártják le a forgalomba kerülő termékeket.

Könnyű, kényelmes, jól használható és „ötcsillagos” védelmet nyújtó felszerelést, viselhető biztonságot hozott létre partnerünk. Mindemellett még a megjelenésre is külön figyelmet fordítottak, így még szívesebben öltik magukra a csapatok a protektoros ruhákat, védőeszközöket.

Magyarországon a Team Quantum (Extreme40 katamarán) használja, illetve teszteli a WIP teljes rendszerét, illetve a Fifty-Fifty és az RSM DTM (GC32 katamarán) legénysége is viseli annak egyes elemeit.

A termékpalettán megtalálható a fej, a felsőtest, a kezek, az alsótest és a lábak biztonságát szolgáló védőeszközök, illetve ruházat. Ezek technikai paramétereiről, a méret-és színválasztékról a 2016-os katalógusban részletes információk és képanyag érhető el, mely innen letölthető.

WIP_2016_CATALOG_HUNGARY

Rendelési és egyéb információkkal elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

admin

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!