52 SUPER SERIES BAJNOK A QUANTUM RACING

b
j

by admin

}

10.05.2014

Doug DeVos amerikai színekben versenyző csapata magabiztos előnnyel érkezett Ibizára, a 4 versenyből álló sorozat utolsó állomására. a Quantum az utolsó fordulóban is kétséget kizárva biztosította előnyét, megnyerve ezzel sorozatban a második 52 Super Series bajnoki címét, 15 ponttal megelőzve a második helyezett Azzurra és 19 ponttal a harmadik helyezett Rán Racing csapatát.

Az Amerika Kupája győztes Ed Baird által kormányzott Quantum Racing, Terry Hutchinson taktikussal kora tavasszal már megnyerte az Amerikai US 52 Super Series versenyt Miamiban, és Júniusban Szardínián megszerezte a 2014-es TP52 Világbajnoki címet is.

Ed Baird kormányos, így tisztelgett csapata előtt:

A csapat egyik legnagyobb erőssége, hogy minden tagja minden nap úgy jön le a hajóhoz, „hogyan tudnám ma még jobban csinálni, mint tegnap?” Ha ilyen mentalitással az oldaladon küzdesz, nem engedheted meg magadnak, hog y visszalépj, hogy kevésbé jól csináld a dolgod, mint előző nap. Ha ilyen legénységgel vágsz neki egy versenynek, olyan „harci ösztön” van melletted, mely legyen a helyzet akár jó akár rossz, mindig erőt adóan csodálatos!

Véget ért hát az 52 Super Series európai versenysorozata is, kis pihenés után januárban ismét fedélzetre szállunk, és kezdődik a 2015-ös évad.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KzfBWDyeo6I#t=37

És még néhány lélegzetelállító felvétel a Quantum Racing video műhelyéből. Köszönjük Keith Brash-nek a csodálatos felvételeket, mellyel végigkalauzolt minket az idei szezonon.

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

admin

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!