Hírek

Bemutatkozik a LakePro Rigging

19:54

A LakePro Rigging a Balaton első professzionális rigging szolgáltatását nyújtó műhelye. Hajókhoz kapcsolódó kötélmunkák terén nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították.
Gottifredi Maffioli referencia-műhelyként, széles kötélválasztékkal várjuk ügyfeleinket.
Szakembereink minden esetben az igényekhez legmegfelelőbb kötelet ajánlják, melyet megfelelően elkészítve adunk át vásárlóinknak.
Munkatársaink a hajókhoz kapcsolódó kötélmunkák terén sok éves hazai és külföldi gyakorlattal rendelkeznek, ami garantálja […]

Túravitorlázás – a vitorla és a hajókarbantartás rutinja

12:08

A biztonságos és élvezetes túravitorlázáshoz számtalan dolog tartozik a hajó karbantartásától az útvonaltervezésen át az időjárás megfigyeléséig. A szezonkezdésre való tekintettel kikérdeztük a Quantum Sails szakembereit, hogyan tudjuk hobbink alapját, a vitorlákat és a hajót megfelelően szervizelni és karbantartani.

Bár a megfelelő legénység, a manőverek és a navigációs készségek is fontosak, mégis, egy átfogó és alapos átvizsgálás legalább minden szezon elején és végén k […]

Több mint hobbi – emeld a vitorlázást a következő szintre!

14:19

Akár az iskola vége felé a versenykarrieren gondolkodsz, akár klubvitorlázóként bővítenéd a lehetőségeidet, adunk pár tippet, hogyan emelheted kedvenc hobbidat a következő szintre, hogy még többet vitorlázhass!

Kevés magyar vitorlázónak van lehetősége minden nap versenyezni, de tégy egy fogadalmat: használj ki minden alkalmat a vitorlázásra, legyél vízen minél többet különböző körülmény között. Törekedj rá, hogy minél többet gyakorolhass – állít […]

Év eleji készletkisöprés – Quantum Sails és Forward WIP technikai ruhák kedvezménnyel

13:43

Hiányos a vitorlás ruhatárad? Gondolkodj előre és húzz hasznot év eleji készletkisöprésünkből!

Ne halaszd technikai gardróbod felfrissítését tavaszra! A raktáron lévő Quantum Sails és Forward WIP darabokból most február 28-ig jelentős kedvezménnyel válogathatsz: parti ruházat, nagyhajós felszerelések és kishajós neoprének, víz- és szélálló felsők és alsók várnak rád.

Nézz körül Facebook oldalunkon kialakított boltunkban és csapj le az utolsó darabokra! Február […]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next page ›