Folytatódik a Quantum Sails Hungary és a Kikötőlánc együttműködése

b
j

by Quantum Sails Hungary

}

04.19.2019

2019-ban is folytatódik az együttműködés a nyolc balatoni kikötőt összefogó szervezet, a Kikötőlánc és a Quantum Sails Hungary között. Az együttműködés garantálja, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a Kikötőlánc hajósai hasznos kedvezményekkel és magas színvonalú szolgáltatásokhoz jutnak hozzá.

  • Az érvényes kikötőlánc tagsággal rendelkező tulajdonosok számára a 2019 évben tett vitorla, ponyva, kötélmunka megrendeléseikre 10% kedvezményt biztosít a Quantum Sails,
  • kedvezményes téli vitorlatárolási lehetőséget biztosít a Quantum Sails a kikötőlánc tagjainak, vitorla felméréssel, a téli tárolás mellé pedig 15% kedvezményt biztosít téli ponyva megrendelésekre,
  • a Quantum Sails örömmel segíti a kikötőlánc tagjainak hajósait a vitorlákhoz, hajóhoz, beállításokhoz kapcsolódó tanácsokkal.

És ez még nem minden! A Quantum Sails Hungary az idei évben is szervez kikötők kérésére és szervezésére előre meghirdetett időpontban egy-egy szakmai délutánt a kikötők hajóinak, ahol rövid előadásokat tartanak különböző aktuális témákban (például hajókezelés, vitorlák, kötelek karbantartása), majd lehetőség nyílik arra is, hogy a hajósok feltegyék saját kérdéseiket, amikre a Quantum szakemberek legjobb tudásuk szerint válaszolnak, személyre szabott tanácsot adnak. Így mind a túra-, mind a versenyvitorlázók fejlődhetnek, hogy még eredményesebben és élvezetesebben tölthessék idejüket a vízen.

A hajósok a Quantum Sails Hungary szakembereit a balatonfüredi Loftban is megtalálhatják, ahol rendelkezésükre állnak további kérdéseik esetén. Vitorlajavítás, tanácsadás, professzionális rigging szolgáltatások, valamint prémium kötelek, veretek, alkatrészek is elérhetők itt. A Kikötőlánc füzetben található kedvezményes lehetőségek is érvényesíthetők a rendelések esetén!

Ezzel az együttműködéssel a Kikötőlánc tagjai az idei évben a Kikötőlánc nyújtotta előnyök mellett a Quantum Sails Hungary által rengeteg új szolgáltatáshoz juthatnak hozzá, ezzel téve biztonságosabbá és egyszerűbbé kedvenc hobbijukat, a vitorlázást.

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

Quantum Sails Hungary

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!