A Quantum Loft a Gottifredi Maffioli hazai referenciaműhelye

b
j

by admin

}

12.08.2016

A Quantum Sails és a Gottifredi Maffioli világszínvonalú minőséget és megbízhatóságot képvisel a vitorlázásban. A két márka nem is ismeretlen egymás mellett, hisz számos hajón kiegészítik egymást a vitorlák és a felhúzókötelek, shottok, mint például a Quantum Racing TP52 versenyhajóján, de így van ez itthon a The RED Extreme 40 Katamarán esetében is.

maffioli4

A Quantum Sails, idén nyílt Balatonfüredi központjában, szeretne minél szélesebb szolgáltatási palettát kínálni a vitorlázóknak, melynek egyik fontos eleme a kötélzet. Korábban is szerepelt már a kínálatban a kötelekhez kapcsolódó munkák elvégzése, de az új műhelyben most egy külön rigger sarok is kialakításra került.

maffioli3

Az egyszerű poliészter kötelektől kezdve, a versenyzéshez szükséges futó és álló kötélzethez szükséges típusokig, a Quantum Loftban, a Gottifredi Maffioli kötélszortimentjének széles választéka megtalálható. Mindez kiegészül egy olyan szakmai háttérrel, mely tanácsadás elengedhetetlen ahhoz, hogy a hajótulajdonosok az adott funkcióra a legmegfelelőbb kötelet kapják.  Az igények egyeztetése után, hozzáértő segítséggel a kínálatból személyesen is kiválaszthatjuk a nekünk tetsző köteleket, melyeket ezt követően, funkciójának megfelelően kialakítva adnak át, vagy szerelnek fel a hajóra a Quantum Sails munkatársai.

maffioli2

A Gottifredi Maffioli köteleket a folyamatos innováció, az egyedi projektekre készített, személyre szabott termékek tervezése és gyártása tette világszerte ismertté és vezető kötélmárkává. A márka mögött lévő szaktudás és nyitottság a mai napig megvan, így a Quantum loftban egyedi igényekhez illeszkedő személyre szabott gyártású köteleket is tudnak biztosítani a vevők számára.

maffioli1

A Quantum Loft és a Gottifredi Maffioli magyarországi képviselete között eddig is meglévő kapcsolatot szeretné a két cég most egy szinttel magasabbra emelni, az által, hogy a balatonfüredi Quantum műhely Gottifredi Maffioli referenciahelyként, széles termékkínálattal és magas színvonalú szakmai háttérrel várja a vitorlázókat!

Ha kérdéseink vannak a kötélzettel kapcsolatban, a Quantum Loft szakemberei örömmel állnak rendelkezésre!

Kapcsolat:

Pécsváradi Ákos

Quantum Loft Balatonfüred

8230 Balatonfüred, Zsigmond u., 12.

pakos@quantumsails.hu

+36-30- 833-1221

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

admin

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!