A J24-ES OSZTÁLYSZÖVETSÉG STRATÉGIAI PARTNERE A QUANTUM

b
j

by admin

}

04.29.2015

Hosszú távú stratégiai megállapodást kötött a Magyar J24-es Osztályszövetség és a Quantum Sails Hungary. Ennek lényege, hogy a Quantum hazai képviselete a vitorlákhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, egyedi vitorla rendelési lehetőséggel, nyeremény felajánlásokkal, tréningekkel, versenyrendezési közreműködéssel és technikai tanácsokkal segíti a hajóosztályt a következő három évben, egészen a 2017. évi J24-es Európa-bajnokságig, amelyet Balatonfüreden rendez majd az osztály.

A 2015-ös J24-es vitorlás verseny szezon már a Kenesei szezonnyitóval el is kezdődött, ami az ODT első állomása is volt egyben. A ranglista versenyek sorában a második a május 1-je és 3-a között balatonfüredi J24-es flottabajnokság lesz, amely további remek felkészítési lehetőséget biztosít a szezonra.

A Quantum LOFTtal kötött megállapodás szolgáltatásai a J24-es flottaversenyen lehet majd először igénybe venni: a vitorlaműhely helyszíni ügyeletet biztosít az osztály számára. Gyors javítások, varrás, vitorlaszám csere, kötélmunkák egyszerűen és soron kívül, felár nélkül vehetők igénybe a verseny ideje alatt. Sőt egy kedvező akció is lesz a hétvégén: a Quantum standjánál 10 százalékos kedvezménnyel lehet majd J24-es hajóponyvát rendelni.

Tudástár

Kövess minket

A szerzőről

admin

A Quantum tudástár további posztjai

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!