Versenyvitorlák

Versenyvitorlák éles menethez

A titok a szabásban rejlik

A Quantum versenyvitorlák fejlesztése a legkorszerűbb tervezés, lamninálás és szabás alapján történik, ami csak az iparágban elérhető. Az úgynevezett iQ Technology™ szabadalmaztatott módszer által a vitorla tervezésének folyamata gyors, hatékony és akárhányszor megismételhető.

Megszerezni az irányítást

Szél felé vitorlázva a teljesítmény maximumát és a hajó dőlésének optimalizálását a megfelelő vitorlaszabással és az anyag nyúlásának csökkentésével tudjuk elérni. Ezek a kulcstényezők segítenek a vitorla szélesebb körű felhasználásában is. A Quantum számos szabási lehetőséget kínál, hogy a lehető legjobb alakot és legkevesebb nyúlást érjük el az anyagon. Minden upwind vitorlánk hajóhosszra, költségkeretre és az ügyfél által igényelt széltartományra szabható.

Bőszeles versenyvitorlák

A Quantum bőszeles versenyvitorlái legendásan gyorsak. A kifinomult tervezési eszközöknek, a szélcsatorna tesztelésnek, a szakértő kezeknek és gyártási folyamatoknak hála a Quantum versenygenakkerei minden versenyszituációban maximális teljesítményt nyújtanak.

Teljesítményre tervezve hosszútávon is

Minden genakker több részből, tri-radiál felépítéssel szabunk precíz, 3D-s formálás alapján. Az egyenletes húzásról a pontos illesztéssel gondoskodnak. Csak a legmagasabb minőségű nylon, poliészter és laminált genakker anyagokat használjuk fel, és az elkészítés során odafigyelünk a legapróbb részletekre is, ezzel garantálva a tartósságot és megbízhatóságot.

Alapfelszereltség

  •       A sarokerősítések precíz, egyenletes ragasztása megfelelő szakítószilárdságot biztosít
  •       A legyezőalakú sarokerősítések elosztják a terhelést és csökkentik a súlyt a sarkakon
  •       Az első-, hátsó- és alsóélek visszatartják a lobogást és további erősséget biztosítanak
  •       További grafikai minták vihetők fel különböző anyagokkal és módszerekkel, szabástól, használattól, költségkerettől függően
  •       Minden genakkerhez tartozik első és hátsó élkötél, valamint vitorlazsák.

Vitorla értékesítés

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Rauschenberger Miklós

+36 70 427 0707

Szerviz

8230 Balatonfüred Zsigmond utca 12. (Quantum Sails Hungary Loft)

Pécsváradi Ákos

‭+36 30 833 1221‬

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!