Túravitorlák

A legjobb vitorlák szakértőktől, kivételes szervízszolgáltatással

Napjaink túravitorlái jelentik a legnagyobb kihívást a vitorlatervezők számára. Sokoldalúnak kell lenniük, de a megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség is alapkövetelmény. Minden körülmények közt a egyszerű kezelhetőséget kell biztosítanunk. Minimálisra kell csökkenteni az állítási igényüket, így segítve a hajó kézben tartását. Egyszóval a vitorlák nem terelhetik el az Ön figyelmét a hajó irányításáról, legyen szó sportolásról, vagy pihenésről.

Ennek érdekében a Quantum olyan vitorlákat kínál melyek a legmagasabb színvonalú design, és gyártástechnológia segítségével készülnek. Több mint ezer oldalas az a technológiai leírás mely garantálja hogy a vitorla minden szempontból megfeleljen a támasztott igényeknek, és Ön egy kiegyensúlyozott teljesítményű vitorlát kapjon, ami minden szempontból az ön igényeinek felel meg.

Hasonlóan fontos a biztosított szakértői háttér, amit a Quantum kiváló vitorlázói képviselnek. Végül, mi ugyanolyan kiemelt figyelmet, és technikai hátteret kínálunk túravitorlázóinknak, amit más vitorlagyártók csak a versenyzők számára biztosít!

Ez a Quantum élmeny, mely a következőket jelenti:

– szakértői konzultáció: mely során segítünk az anyagválasztásban, méretezésben, alkatrészek kiválasztásában.

– a hajó alapos felmérése: hogy az új vitorla tökéletesen passzoljon.

– együttműködés: hogy Ön követhesse a teljes gyártási folyamatot, hogy mindig tudja mit vesz és miért

– vitorla átadás, és tájékoztatás: az átadás során a vitorlát felszereljük, finomhangoljuk, ellátjuk önt tanácsokkal a kezelést és karbantartást illetően.

– garancia: természetesen minden vitorlánkra garanciát vállalunk, melyt a Quantum világszerte megtalálható műhelyeiben érvényesíthet.

– hosszútávú szervíz: jól képzett kollégáink több, mint 50 műhelyben várják önt, hogy vitorláit szakszerűen és gazdaságosan megjavítsák.