Quantum Sails Hungary

Kiváló szakemberek a minőség szolgálatában!

A Quantum Sails Design Group független vitorlakészítők egyesülésével 1996-ban alakult. A csoport tagjaként mára több mint 60 szerviz és varroda található a világ különböző pontjain, a cég központja továbbra is az Egyesült Államokban, a michigani Traverseben maradt. A vitorlák 3 csúcstechnológiát alkalmazó műhelyben készülnek a világ vitorlagyártási központjaiban. A Quantum vitorlák tartósságukról, kiemelkedő teljesítményükről, kivételes formatartásukról híresek. Mindez annak is köszönhető, hogy a vezető gyártókhoz hasonlóan saját, szabadalmaztatott gyártástechnológiával dolgoznak, ez az „iQ Technology”. A mértékadó szaksajtó szerint ma ez a legkifinomultabb vitorlakészítési technológia az iparágban.

2013-tól a Quantum Sails Design Group Kelet-európai (Ausztria, Horvátország, Szlovénia és Magyarország) régió képviselője Rauschenberger Miklós, aki egyben a Quantum Sails Hungary Kft. tulajdonos-ügyvezetője is.

Filozófiánk szerint az ügyfélközpontúság, a vásárlói igények pontos megértése, a személyes célokhoz igazított vitorlatervezés, a partnerek számára nyújtott szervízháttér, valamint a hiteles és kiváló tudással rendelkező, megbízható szakembergárda mind ugyan olyan fontos része annak, amitől a Quantum vitorla tulajdonosok vagy leendő tulajdonosok, biztosak lehetnek abban, hogy a legjobbat kapják minden téren.

A piacra lépést követő megnövekedett érdeklődés hatására, a 2014-es szezon előtt már világosan látszott, hogy ha megfelelő szolgáltatásokat akarunk nyújtani a partnereknek és a potenciális ügyfelek pontos igényeinek megismerését a Quantumtól elvárt minőségen szeretnénk ellátni, akkor ez a vállalkozás nem mehet „one man show” formájában, mert az előbb-utóbb a növekedés és a minőség gátja lesz. Nálunk a partnerkapcsolat ápoláshoz hozzátartozik a tesztelés, a céloknak legmegfelelőbb beállítások segítése, a vitorlák utógondozása. A javítás, tárolás, a kapcsolódó termékek, mint ponyvák, rigek, szerelvények, kötelek biztosítása, szintén fontos és figyelmet igénylő feladat. Felkészülve így a 2014-es szezonra „nagyobb gázra kapcsoltunk” és egyszemélyes vállalkozásból 7 fősre nőtt a Quantum Sails Hungary csapata.

A Quantum LOFT létrehozásának gondolata és három vitorlázó barát álma, hogy együtt a víz közelében kellene hosszútávon valamit csinálni, szintén szerencsésen egymásra talált. Pécsváradi Ákos, Kirisits Balázs és Balis István kellően elhivatott és megfelelő szaktudással rendelkező vitorlázók, ez afféle szerelem és életforma számukra, mely egyben hivatássá is vált. A srácok viszik tehát a Quantum LOFT-ot, mely balatonfüredi központtal 2015 óta óta fontos hátteret biztosít a Quantum minőséghez. A garanciális támogatás és vitorlavarroda funkción, ponyva- és hajózási kiegészítők készítésén túl, tárolással, szállítással, tanácsadással, kötélzet biztosításával és számos egyéb szolgáltatással igyekszünk ügyfeleink elégedettségét szolgálni. Palettánk igen széles, technológiai és szakmai fejlődésünk folyamatos, ezzel az elmúlt években az egyik legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtó vitorlaműhellyé váltunk a Balaton partján.

Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani a partnerkapcsolatok ápolására, vásárlóink igényeinek, elégedettségének folyamatos követésére, melyhez elengedhetetlen egy CRM rendszer felépítése. Fontosnak tartjuk a meglévő és potenciális ügyfeleinkkel való aktív kommunikációt is, hogy a Quantum mögött rejlő technikai innovációt, az általa elért versenyeredményeket, hazai sikereinket, szolgáltatásainkat és újdonságainkat minél szélesebb körben eljuttassuk célcsoportunkhoz. Ennek megvalósítására csatlakozott a csapathoz Rápolthy Edit, aki közel 10 éves marketing, kommunikációs és értékesítési tapasztalattal a háta mögött segíti a cég kommunikációját, az értékesítés támogatását és CRM rendszerünk felépítését.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Gratulálunk! Sikeresen feliratkoztál!